Uitgerust opstaan

Ervaring en persoonlijke aandacht

Een goede nachtrust is zeer belangrijk. Een goed matras/bed is hierbij onmisbaar. Slaapadvies van Dijk levert alleen matrassen en boxspringcombinaties van de allerbeste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij je een gezonde en weldadige nachtrust garanderen. Dat doen we sinds 1990 in de geerstraat in de Hanzestad Kampen. Warana wij onderdeel zijn geworden van Totaalinrichting van Dijk aan de Zambonistraat. Hier zijn wij nu sinds 2019 gevestigd met een showroom van 400 m2.  

Naast kwaliteit zijn persoonlijke aandacht en service onze belangrijkste uitgangspunten. Afspraak is afspraak. Wij nemen uitgebreid de tijd om je van een vakkundig advies te voorzien en samen met jou te ontdekken welk matras of bed het best past bij jouw wensen.

Dus ben je op zoek naar een nieuw matras of een nieuw bed? Dan nodigen wij je van harte uit voor een bezoek aan onze winkel. Samen brengen we je persoonlijke wensen in kaart om je iedere dag uitgerust te laten opstaan.

Vind je het prettig om een afspraak bij jou thuis te maken? Bel of mail ons en wij komen vrijblijvend bij je langs voor een advies op maat.

team websiteteam website
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw
Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel
Slaapadvies_van_dijk_stikselSlaapadvies_van_dijk_stiksel

Advies nodig? De koffie staat klaar

Heb je vragen, twijfels over je bed of bijvoorbeeld een aandoening als reuma of artrose? En wil je uitgerust opstaan. Kom dan langs in onze winkel voor een eerlijk en persoonlijk advies.

Slaapadvies van Dijk
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen
038 - 333 40 16
slaapadvies@totaalinrichtingvandijk.nl

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw