Uitgerust opstaan

Ervaring en persoonlijke aandacht

Een goede nachtrust is zeer belangrijk. Een goed matras/bed is hierbij onmisbaar. Slaapadvies van Dijk levert alleen matrassen en boxspringcombinaties van de allerbeste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij je een gezonde en weldadige nachtrust garanderen. Dat doen we sinds 1990 vanuit de leukste winkelstraat van Hanzestad Kampen.

Naast kwaliteit zijn persoonlijke aandacht en service onze belangrijkste uitgangspunten. Afspraak is afspraak. Wij nemen uitgebreid de tijd om je van een vakkundig advies te voorzien en samen met jou te ontdekken welk matras of bed het best past bij jouw wensen.

Dus ben je op zoek naar een nieuw matras of een nieuw bed? Dan nodigen wij je van harte uit voor een bezoek aan onze winkel. Samen brengen we je persoonlijke wensen in kaart om je iedere dag uitgerust te laten opstaan.

Vind je het prettig om een afspraak bij jou thuis te maken? Bel of mail ons en wij komen vrijblijvend bij je langs voor een advies op maat.

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_slaapgarantieSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_slaapgarantie
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw
Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel

Deskundig voorgelicht

Wij hebben hier een bed met alle toebehoren gekocht. Wij werden deskundig voorgelicht en er werd meegedacht met wat voor ons de beste keuze zou zijn. Mede daardoor hebben we ook besloten hier een inbouwkast te bestellen!

De heer Hakvoort
Klant van Slaapadvies van Dijk

Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel

Geen gladde verkooppraatjes

Na een aantal jaren prima geslapen te hebben in ons vorige bed begonnen wij wat kleine klachten te ervaren. Na wat bezoekjes aan andere zaken bij Slaapadvies van Dijk terecht gekomen. Hier ging het er net iets anders aan toe dan wij gewend waren.
 
Kiezen voor Slaapadvies van Dijk is kiezen voor persoonlijke aandacht. Zo heeft Gertjan van Dijk geheel vrijblijvend ons bed thuis bekeken en beoordeeld. Zonder opdringerig te zijn met gladde verkooppraatjes hebben wij ons laten adviseren over een nieuw bed en uiteindelijk een Pullman boxspring uitgezocht. Deze werd keurig geleverd en bij ons thuis gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal en het oude bed werd keurig afgevoerd. Geen troep thuis dus.

Vincent Flik
Klant van Slaapadvies van Dijk

Slaapadvies_van_dijk_stikselSlaapadvies_van_dijk_stiksel

Advies nodig? De koffie staat klaar

Heb je vragen, twijfels over je bed of bijvoorbeeld een aandoening als reuma of artrose? En wil je uitgerust opstaan. Kom dan langs in onze winkel voor een eerlijk en persoonlijk advies.

Slaapadvies van Dijk
Geerstraat 29
8261 HL Kampen
038 - 331 34 85
info@slaapadviesvandijk.nl

Openingstijden
Maandag: gesloten (op afspraak mogelijk)
Dinsdag: 9.30 - 18.00 uur
Woensdag: 9.30 - 18.00 uur
Donderdag: 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

 

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_footer-2Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_footer-2
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw