Schuifdeurkasten

Storhus schuifdeurkasten

Slaapadvies van Dijk is Premium dealer van de schuifdeurkasten en kastinterieurs van kastenfabrikant Storhus Interieur. Prachtige op maat gemaakte kasten die een aanwinst zijn voor elke slaapkamer. Je kunt de kast volledig op maat samenstellen, zodat deze naadloos in je slaapkamer past. Het is mogelijk om verschillende materialen in één schuifdeur te combineren. Bijvoorbeeld glazen deurpanelen met hout, unikleuren met spiegel of vlakken in verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Ook het interieur van de kast bepaalt je helemaal zelf. Meer hangruimte, of liever meer legplanken of een ladenblok? Het kan allemaal. Zelfs extra accessoires kunnen worden toegevoegd aan het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een schoenenrek, garderobelift, stropdassenrek of verlichting.

Uiteraard wordt jouw kast vakkundig door ons gemonteerd. Je krijgt binnen een paar dagen na bestelling van je kast de geplande montagedatum al door. Hierdoor ontstaat er geen onzekerheid over de levertijd.

Het is ook mogelijk om de kast bij jou thuis in te meten. Zo weet je zeker dat straks alles netjes past. Vervolgens maken we een passende offerte voor je, zodat je weet waar je aan toe bent.

Het verpakkingsmateriaal wordt, net als bij de montage van bedden, achteraf door de monteur meegenomen. Wel zo netjes.

Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_storhusSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_storhus
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw
Slaapadvies_van_dijk_stikselSlaapadvies_van_dijk_stiksel

Advies nodig? De koffie staat klaar

Heb je vragen, twijfels over je bed of bijvoorbeeld een aandoening als reuma of artrose? En wil je uitgerust opstaan. Kom dan langs in onze winkel voor een eerlijk en persoonlijk advies.

Slaapadvies van Dijk
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen
038 - 333 40 16
info@slaapadviesvandijk.nl

Openingstijden
Maandag t/m Donderdag: 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 9.30 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

 

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_footer-2Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_footer-2
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw