Matrassen

Bij Slaapadvies van Dijk hebben we jouw ideale matras

Een goed matras kiezen is niet moeilijk. Het juiste matras kiezen vergt wel kennis van zaken. Slapen is een beleving die voor iedereen anders is. Sommige mensen zijn erg makkelijke slapers en stellen daardoor maar één eis aan een matras. Het moet goed zijn. Maar een grote groep mensen stelt meer eisen aan een goede matras. Wij hebben een zeer breed aanbod van matrassen en geven je graag persoonlijk advies. Wij durven de uitdaging aan dat we ook jouw ideale matras in huis hebben.

Veel mensen hebben te maken met lichamelijke ongemakken, zoals rug- en/of nekklachten, artrose of reuma. Daarom is het erg belangrijk dat het matras dat uiteindelijk gekozen wordt ook het juiste matras voor de komende jaren is.

Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met jou te zoeken naar de passende oplossing. Je kunt niet in tien minuten beslissen waar je de komende tien jaar op gaat slapen. Slapen doe je een groot deel van je leven (circa 30%) en de manier van slapen bepaalt hoe je de nieuwe dag doorkomt.

Deskundig advies kan je ook op dit gebied van ons verwachten.Een goede nachtrust is zeer belangrijk en een goed matras is hierbij onmisbaar. Slaapadvies van Dijk levert alleen matrassen van de allerbeste kwaliteit, om je een gezonde en weldadige nachtrust te garanderen. Naast kwaliteit zijn persoonlijke aandacht en service onze belangrijkste uitgangspunten.

Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel

Wij leveren kwaliteitsmatrassen van de volgende Nederlandse merken:

Pullman / Beka / Avek
Polypreen/ Equilli

Bij de keuze van een matras houden wij rekening met de volgende uitgangspunten:

• Persoonlijk ligcomfort
• Kwaliteit
• Goede ventilatie
• Vochtregulatie
• Afwerking
• Eventuele fysieke ongemakken

Wanneer wij je nieuwe matras(sen) komen bezorgen voeren wij graag je huidige matras(sen) af. Deze voeren wij af tegen een kleine vergoeding.

Vanzelfsprekend ruimen wij eventuele rommel op en nemen wij al het verpakkingsmateriaal mee.

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_matrasSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_matras
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw
Slaapadvies_van_dijk_stikselSlaapadvies_van_dijk_stiksel

Advies nodig? De koffie staat klaar

Heb je vragen, twijfels over je bed of bijvoorbeeld een aandoening als reuma of artrose? En wil je uitgerust opstaan. Kom dan langs in onze winkel voor een eerlijk en persoonlijk advies.

Slaapadvies van Dijk
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen
038 - 333 40 16
slaapadvies@totaalinrichtingvandijk.nl

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

 

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw