Hoofdkussens

Hoofdkussens

Welk type hoofdkussen heb ik nodig? Zoveel mensen zoveel wensen. Dit geldt zeker voor de keuze van een hoofdkussen. Waar de ene persoon heerlijk slaapt op een bepaald type hoofdkussen, kan de andere persoon zijn of haar draai hier absoluut niet op vinden. Het kiezen van het hoofdkussen dat bij je past is afhankelijk van een aantal factoren. Slaap je op je zij, op je rug of op je buik? Is er sprake van overmatig transpireren? Heb je last van nek- en/of schouderklachten? Hou je van een stevig hoofdkussen, of vindt je juist een zacht hoofdkussen helemaal geweldig? Welk type matras heb je? 

Kortom, de aanschaf van een nieuw hoofdkussen vraagt aandacht en advies. Wij nemen hier uitgebreid de tijd voor. Wanneer je bij ons komt voor een hoofdkussen stellen wij je eerst een aantal vragen.

Aan de hand van jouw antwoorden op deze vragen krijgen we een beeld van het type hoofdkussen dat bij jou zou passen. Vervolgens mag je bij ons in de winkel een aantal kussens proberen om erachter te komen welk kussen jouw persoonlijke voorkeur heeft.

Thuis testen
Twijfel je na het proefliggen nog dan krijg je van ons een testkussen en een kussenmolton (kosteloos en geheel vrijblijvend) mee naar huis, waar je enkele nachten op kunt slapen. Op deze wijze maak je altijd de juiste keuze voor het hoofdkussen dat perfect bij jou past.

Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel

Wij leveren hoofdkussen van de volgende kwaliteitsmerken:

VanDyck /  Mahoton / Butterfly
Silvana / Jonk

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_kussensSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_kussens
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw
Slaapadvies_van_dijk_stikselSlaapadvies_van_dijk_stiksel

Advies nodig? De koffie staat klaar

Heb je vragen, twijfels over je bed of bijvoorbeeld een aandoening als reuma of artrose? En wil je uitgerust opstaan. Kom dan langs in onze winkel voor een eerlijk en persoonlijk advies.

Slaapadvies van Dijk
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen
038 - 333 40 16
slaapadvies@totaalinrichtingvandijk.nl

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

 

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw