Dekbedden

Dons, wol of synthetisch? De keuze voor dons, wol of synthetisch is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wij adviseren je graag over de specifieke kenmerken van elk dekbed uit onze ruime collectie.

Dekbedden zijn onderverdeeld in een aantal warmteclassificaties. Hieronder een overzicht.

Klasse 1:
Dit zijn de dikste dekbedden met een zeer hoge warmte-isolatie, bedoeld om je warm te houden tijdens koude winternachten of in slecht geïsoleerde slaapkamers. Ook als je het gemakkelijk koud krijgt gedurende de slaap is deze klasse uitermate geschikt.

Klasse 2:
Deze dekbedden leveren een gemiddelde warmte-isolatie, die goed past bij de verschillende seizoenen als het in de slaapkamer niet te koud is.

Klasse 3:
Voor warme lentes en zwoele nazomers is de lagere warmte-isolatie van deze klasse perfect. Als je de slaapkamer doorgaans goed verwarmt of het gemakkelijk warm krijgt gedurende de slaap zullen deze dekbedden op aangename wijze de warmte doseren.

Klasse 4:
Deze klasse dekbedden wordt voornamelijk gebruikt voor de warme zomernachten. Veel mensen hebben graag een dekbed over zich heen voor een comfortabele nachtrust. In warme zomers is de lage warmte-isolatie van deze klasse een uitkomst.

4-seizoenendekbedden
4-seizoenendekbedden hebben 2 warmteclassificaties. Het zomerdeel heeft bijvoorbeeld klasse 4 en het voor-/najaarsdeel heeft bijvoorbeeld klasse 3. Wanneer beide dekbedden worden samengevoegd als winterdekbed heeft het totaal een warmteklasse 1.

Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel

Wij leveren dekbedden van de volgende merken:

VanDyck / Texeler / Jonk / Silvana

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_dekbeddenSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_dekbedden
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw
Slaapadvies_van_dijk_stikselSlaapadvies_van_dijk_stiksel

Advies nodig? De koffie staat klaar

Heb je vragen, twijfels over je bed of bijvoorbeeld een aandoening als reuma of artrose? En wil je uitgerust opstaan. Kom dan langs in onze winkel voor een eerlijk en persoonlijk advies.

Slaapadvies van Dijk
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen
038 - 333 40 16
slaapadvies@totaalinrichtingvandijk.nl

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw