Avek

Boxsprings van Avek

Boxsprings nemen in het assortiment van Avek een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comforteigenschappen zijn boxsprings erg populair. Avek heeft zeven verschillende boxspring programma’s: 1927 Ninety, Simmer, Noflik,  Sinne en Stiel. Elk programma heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden. Zo vind je altijd een bed dat bij jou past.

Als het om slapen gaat, is alleen het beste goed genoeg voor ons. Bijna een derde van je leven breng je slapend door. Ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen, ze vormen de basis van ieder Avek slaapsysteem. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dat is voor ons een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we het comfort en de duurzaamheid van al onze boxsprings, matrassen en bedden garanderen. De gehele productie van al onze slaapsystemen hebben we in eigen hand en huis.

90 jaar ervaring in lekker slapen

Een goede nachtrust is onmisbaar voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is zelfs een van onze eerste levensbehoeften. Een bed dat past bij jou en jouw slaapwensen, is dus geen overbodige luxe. Ieder mens is uniek, net als iedere slaapwens. Daarom bieden een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen, creëer je jouw bed op maat.

Slaapadvies_van_dijk_stikselSlaapadvies_van_dijk_stiksel

Waarom een Avek Boxspring?

  • Avek biedt je kwaliteits bedden uit Nederland
  • Wat je ziet is wat je krijgt
  • Optimaal slaapcomfort waarborgen door hoogwaardige kwaliteit
  • Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg en vakmanschap is gemaakt.

 

Design uit Nederland 

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Het is daarom van belang dat een bed er goed uitziet. Al onze ontwerpen zijn van Nederlandse bodem.  Voor de boxsprings Fier en Noflik werkten we samen met de gerenommeerde ontwerper Hans Daalder. Moeiteloos combineert hij zijn heldere en pure designstijl met een hoge mate van gebruiksgemak en begrijpelijke techniek. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust.

Welke Boxsprings heeft Slaapadvies van Dijk van Avek staan?

  • Avek 1927
  • Avek Ninty
  • Avek Simmer
  • Avek Fier
  • Avek Stiel
  • Avek Sinne

 

Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel

Avek heeft begin 2021 twee nieuwe boxsprings gelanceerd. Waaronder Stiel en Sinne. 

Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie. Sinne Boxsprings zijn nu verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s. 

Nieuwsgierig geworden naar de collectie boxsprings van Avek? Plan een afspraak in of loop even binnen.

Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel

Advies nodig? De koffie staat klaar

Heb je vragen, twijfels over je bed of bijvoorbeeld een aandoening als reuma of artrose? En wil je uitgerust opstaan. Kom dan langs in onze winkel voor een eerlijk en persoonlijk advies.

Slaapadvies van Dijk
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen
038 - 333 40 16
slaapadvies@totaalinrichtingvandijk.nl

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw