Bedtextiel

Wij hebben continu een groot deel van de meest actuele collecties in voorraad. Kun je geen keuze maken uit ons uitgebreide assortiment dekbedovertrekken? Geen nood. Onder het genot van een kopje koffie krijgt u alle tijd om door de collectieboeken te bladeren zodat je op je gemak kunt kiezen. Je kunt dan geheel vrijblijvend het overtrek van jouw keuze bestellen. 

Slaapadvies van Dijk levert hoeslakens in alle soorten en maten. Hoeslakens voor alle soorten matrassen. Van dunne matrassen tot heel dikke matrassen, maar ook voor een normaal matras en topmatras samen in één hoeslaken ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de bekende splittopper hoeslakens en waterdichte hoeslakens in ons assortiment. En werkelijk in alle maten, ook afwijkende. Of ze nu uitgevoerd zijn in: jersey, double jersey, jersey suprême, katoen, perkal katoen, biologisch katoen, satijnkatoen, badstof, flanel, molton of velours. Werkelijk alles is mogelijk en van superieure kwaliteit.

Als dealer van het Nederlandse bed- en badmodemerk Vandyck leveren wij ook de fraaie collectie Ranger badgoed. Mooi, zwaar en zeer duurzaam badgoed van 100% Amerikaans katoen (650 gr/m²) met een uitzonderlijk hoog absorptievermogen. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins.

Vandyck badtextiel, valt onder het Öko-Tex Standaard 100 certificaat. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens. Vandyck badtextiel wordt periodiek door TÜV Rheinland Nederland gecontroleerd op afmetingen, krimp, kleurechtheid en sterkte-eigenschappen. Kortom een veilig idee.

Daarnaast hebben we een ruime keuze in: kussenslopen, badjassen, Elias thee- en keukendoeken, vaatdoeken , schorten, ovenwanten, pannenlappen.

 

Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel

Wij leveren een uitgebreide collectie bedlinnen van de volgende merken:

VanDyck / Cinderella / Essenza / Damai / Marc O' Polo / 
Kayori

www.alexandervanberge.nlwww.alexandervanberge.nl
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw
Slaapadvies_van_dijk_stikselSlaapadvies_van_dijk_stiksel

Advies nodig? De koffie staat klaar

Heb je vragen, twijfels over je bed of bijvoorbeeld een aandoening als reuma of artrose? En wil je uitgerust opstaan. Kom dan langs in onze winkel voor een eerlijk en persoonlijk advies.

Slaapadvies van Dijk
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen
038 - 333 40 16
slaapadvies@totaalinrichtingvandijk.nl

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_footer-2Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_footer-2
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw