Bedtextiel

Wij hebben continu een groot deel van de meest actuele collecties in voorraad. Kun je geen keuze maken uit ons uitgebreide assortiment dekbedovertrekken? Geen nood. Onder het genot van een kopje koffie krijgt u alle tijd om door de collectieboeken te bladeren zodat je op je gemak kunt kiezen. Je kunt dan geheel vrijblijvend het overtrek van jouw keuze bestellen. 

Slaapadvies van Dijk levert hoeslakens in alle soorten en maten. Hoeslakens voor alle soorten matrassen. Van dunne matrassen tot heel dikke matrassen, maar ook voor een normaal matras en topmatras samen in één hoeslaken ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de bekende splittopper hoeslakens en waterdichte hoeslakens in ons assortiment. En werkelijk in alle maten, ook afwijkende. Of ze nu uitgevoerd zijn in: jersey, double jersey, jersey suprême, katoen, perkal katoen, biologisch katoen, satijnkatoen, badstof, flanel, molton of velours. Werkelijk alles is mogelijk en van superieure kwaliteit.

Merken als Van Dyck, Arli en Cindrella hebben wij al jaren in ons assortiment. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins.

Kayori hebben wij hier sinds een jaar aan toegevoegd.  Kayori zorgt ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. We vertrouwen op richtlijnen zoals die zijn vastgesteld door het Fair Trade international programm, Global Organic Textile Standard (GOTS) en het Business Social Compliance Initiative (BSCI) om te garanderen dat onze producten aan deze doelen voldoen.  Onze missie is het om bewuste consumptie aantrekkelijk en voor iedereen toegankelijk te maken. 

De hele collectie van ons bedlinnen is aantrekkelijk en voor iedereen toegankelijk. Zoek je wat anders dan bedlinnen?  Slaapadvies heeft ook een ruime keuze in: kussenslopen, badjassen  en badgoed van Van Dyck en Kayori.


 

Slaapadvies_van_dijk_NL_stikselSlaapadvies_van_dijk_NL_stiksel

Wij leveren een uitgebreide collectie bedlinnen van de volgende merken:

VanDyck / Cinderella /  Damai / 
Kayori/ Sobiben

www.alexandervanberge.nlwww.alexandervanberge.nl
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw
Slaapadvies_van_dijk_stikselSlaapadvies_van_dijk_stiksel

Advies nodig? De koffie staat klaar

Heb je vragen, twijfels over je bed of bijvoorbeeld een aandoening als reuma of artrose? En wil je uitgerust opstaan. Kom dan langs in onze winkel voor een eerlijk en persoonlijk advies.

Slaapadvies van Dijk
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen
038 - 333 40 16
slaapadvies@totaalinrichtingvandijk.nl

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Duik jij je bed ook zo inDuik jij je bed ook zo in
Slaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduwSlaapadvies_van_dijk_afbeelding_schaduw